MODERNITZACIÓ D’UN BANC DE PROVES

MAC_QI_218kW_Roller_Chassis_Dynamometer

En un exemple més de les possibilitats d’adaptació dels motors, VASCAT ha col·laborat en la modernització d’un banc de proves tipus “Roller Chassis Dyno” d’un important fabricant del sector de l’automoció.

En aquest projecte, VASCAT ha subministrat dos servomotors asíncrons MAC QI de 218 kW per implementar aquesta actualització. Aquestes màquines han substituït els antics motors C.C i han permès augmentar la potència del banc de proves i reduir la necessitat de manteniment.

Concretament, aquests motors C.A. amb una talla IEC 315, proporcionen un parell de fins a 7200 Nm, velocitat de fins a 290 rpm, una protecció IP23, refrigeració IC17, amb un muntatge IM6811 tipus “trunnion mounting” i un connexionat tipus “flying leads”.

El disseny mecànic, que s’ha realitzat a mida, ha estat un treball de col·laboració estreta juntament amb l’enginyeria del fabricant per tal de disposar un recanvi plenament compatible amb els motors C.C. existents i que cobrís també les millores plantejades pel client final.

VASCAT disposa d’una extensa experiència en el subministrament de màquines elèctriques per a bancs d’assaig, i destaca pels seus curts terminis de lliurament (fins i tot per a motors personalitzats) i per una relació qualitat/preu molt competitiva.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per col·laborar en els seus propers projectes.